Fac ce fac si scriu tot despre mancare. Astazi despre masa noastra de pranz, savurata in picioare de carte mititel, intre doua jucarii.
Am mancat cu mainile si eu si ea (din pacate nu avem poze graitoare in care suntem acoperite de sos, poza de fata fiind supusa unei regii artistice)
Paste cu sos de legume aprope raw
Sosul:
o cana de mazare galbena fiarta (bogata in proteine)
o cana si jumatate de suc de rosii homemade
cateva rosii uscate la soare
2-3 catei de usturoi mici
cateva fire de patrunjel
2 morcovi cruzi
1 ardei capia
o lingurita de miere
un praf de sare de Atlantic, busuioc, boia dulce
Toate mixate in robot pana ce rezulta un sos gros si aromat care se amesteca cu pastele fierte (noi am avut paste din grau integral). La final am adaugat cateva cubulete de branza de oaie si 2 linguri de ulei de masline.
Lapte dulce de seminte
A fost de fapt micul dejun, savurat la pranz, ca desert.
Lapte de migdale si susan (strecurat) cu miere, polen si banana.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu