miercuri, 11 ianuarie 2012

scrapbooking de ianuarie

Am primit o leapsa foarte faina de la Raluca, despre cum ma imaginez asamblata din imagini colorate, decupate din reviste. Si pentru ca aveam un teanc prafuit care zacea uitat in bibliorafturi inca de pe timpul cand in pantece nu-mi incoltise zburdalnica lumina, m-am apucat de treaba. A fost un moment minunat, pe care il voi repeta curand, Natalia s-a amuzat teribil secondandu-ma in decupaje, lipiri si cautari, a injghebat chiar un scrapbook personal, dar care pana la final a ajuns mototolit si imposibil de pozat.
Cu siguranta locuri goale mai erau, de umplut cu vise, dar mai facem, e un exercitiu bun nu doar pentru indemanare ci mai ales pentru sufletul de ianuarie, care inca mai miroase a brad si a bucurie.
E leapsa, deci luati si decupati! Sau, si mai elegant, cu pinterest si picasa cum a facut atat de frumos Raluca.

4 comentarii:

  1. Ce frumos, ce frumos!!! Grecia, cantand in ploaie, pisica! Si de gaseai o poza cu o mamica frumoasa si o fetita sclipitoare decupand din reviste si lipind fericite, era perfect!

    :-*

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, poza cu mamica si fetita exista imprimata in memorie, a fost o dupa-amiaza foarte vesela printre reviste. >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. frumos de tot! Ma bucur mult ca ti-a placut joaca:)

    RăspundețiȘtergere
  4. a fost foarte fun, multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere